Scroll Top

FUTISVIHJE: Saksan naiset kohtaavat Norsunluurannikon

2015_FIFA_Women's_World_Cup_logo.svg

Naisten jalkapallon MM-kilpailut on saatu onnistuneesti käyntiin. Jo eilisissä peleissä tunnelma oli katossa ja mitä pidemmälle turnaus etenee, sen fanaattisemmaksi yleisö muuttuu. Naisten kisoissa tunnelma on toisenlaista kuin miesten ja katsomot eivät ole hiljaa sekuntiakaan.

Illalla maailman numero 1. Saksa kohtaa maailman numero 67. Norsunluurannikon. Joukkueilla on eroa kuin yöllä ja päivällä ja vain ihme pitää saksalaiset pois kultamitaleilta. Kyyti tulee olemaan Norsunluurannikolle todella kylmää ja mitä aikaisemmin saksalaiset saavat apinan pois selästä, sen rumemmaksi lukemat päätyvät. Pallonhallinta tulee olemaan Saksalle lähelle 90% ja joukkue saa niin paljon maalipaikkoja, että afrikkalaiset keräävät pullaa uunista vähän väliä.

Saksa on hävinnyt viimeiseen 22:een peliin kaksi kertaa. Sekaan mahtuu 9-1 voitto Slovakiasta, 8-0 Kroatiasta, 13-0 Sloveniasta jne jne. Norsunluurannikon mimmit eivät ole kohdanneet koskaan Afrikan ulkopuolista joukkuetta, joten yllätys voi olla illalla melkoinen.

Lukemat voi päätyä mihin tahansa, liveilijöiden kannattaa olla hereillä!

NAISTEN MM

Saksa – Norsunluurannikko
Kello 23:00

Over 5.5 @ 1.87 Unibet

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.