Scroll Top

Futisvihje Copa Americaan

image

Copa American playoffit starttaa ja jäljellä on kahdeksan joukkuetta. Ensimmäisessä koitoksessa isäntämaa kohtaa huomattavan suurien ongelmien kanssa painivan, viimekertaisen mestarin, Uruguayn.

Uruguaysta ei ole viime kisoista jäljellä muuta kuin nimi, valitettavasti. Kansallislaulukin saattaa olla sama kuin vuonna 2011 mutta muuten joukkueen valo on hiipunut. Joukkue on tehnyt vain kaksi maalia ja sen ainoa voitto on Jamaikasta. Luis Suarezin poissaolo näkyy joukkueen henkisessä olemuksessa ja maalinteossa joka ainoa sekuntti. Ollaan Suarezista mitä mieltä tahansa, mutta hyvä pelaaja hän on, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ja ettei homma menisi liian helpoksi niin joukkueen suurimman tähden, PSG:n Edinson Cavanin isä istuu tällä hetkellä putkan savilattialla taposta syytettynä ajamalla Vidalmaisesti autolla päissään mutta toisin kuin Vidal, Cavan Seniorin auto tappoi ihmisen, ei pelkkää lyhtypylvästä.

Koko päivä on ämpyilty, pelaako Cavan vai ei? Pelaa tai ei niin motivaatio ja huomio on jossain aivan muualla kuin pelissä ja Cavan ei odota muuta kuin kotiin pääsyä perheensä luokse.

Chilen Vidal, Aranguiz, Vargas, Medel ja Sanchez on kotiyleisön edessä niin liekeissä, että Uruguayta viedään kuin litran mittaa. Chile on turnauksen finaalissa että heilahtaa.

Copa America

Chile – Uruguay
Kello 02:30

Chile @ 1.80 Bet365

Print

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.