Scroll Top

FUDISVIHJE: SJK:n Espanjanleiri saa päätöksensä

8E1018BD-B7F9-4A34-B341-2FF21FA2E6AF

Suomessa on sydäntalvi mutta Veikkausliigan alkuun on aikaa kutakuinkin kuukausi. Etelä-Suomen paukkupakkaset ovat hellittäneet ja tänään Telia 5G Areenalla kohtaavatkin Honka ja HJK mutta Gee ei jää tällä kertaa lumisiin maisemiin vaan matkustaa Espanjan Marbellaan.

Kuva: SJK

SJK:n valmistautuninen kauteen 2018 on edennyt paremmin kuin hyvin ja joukkue on edennyt Suomen Cupissa voitosta voittoon. Joukkue leireilee Espanjassa ja matkustaa myöhään sunnuntaina kotiin ja valmistautuu ensi viikon torstain kohtaamiseen. Tänään se heittää Espanjan viheriöille hyvästit kohdatessaan norjalaisen Mjondalenin.

SJK tulee olemaan tulevalla Veikkausliigakaudella todella kova. Talvikausi on mennyt loistavasti ja varmaa on, että Seinäjoelta löytyy HJK:lle haastaja. SJK on pelannut Espanjan leirin aikana jo yhden harjoitusottelun, jonka se voitti 3-2 ja tänään tulee vastaan norjalainen Mjondalen.

Mjondalen on kivenkova seura ja se lyö normaalipäivänä SJK:n kaltaiselle joukkueelle täysillä vastaan. Tänään on kuitenkin poikkeuspäivä sillä Mjondalen lähtee raajarikkoisena otteluun. Sen riveistä puuttuu selkäranka eli ykköspelaajat Henrik Gulden, Vetle Dragsnes, Alexander Betten, Mathias Fredriksen, Dio, Jibril Bojang, Erick Sagbakken ja Boye ovat kaikki poissa. Sehän tarkoittaa Suomeksi sanottuna sitä, että seinäjokelaisilla ja geeläisillä on iskun paikka!

Lähdetään hakemaan SJK:n voittoa mutta varmistetaan se kuitenkin DNB:llä. Geen Twitterin ammattilaispelaaja on luokitellut kohteen ”Largeksi”, joka on historian kolmas kerta niin se kertoo vihjeeseen uskomisesta jotain.

Kokeillaan! Varoituksen sana, että kertoimet tulevat putoamaan nopeasti kun aasialaiset liinat avataan!

JALKAPALLO, YSTÄVYYSOTTELU 

Espanja, Marbella
Kello 17:00

Mjondalen – SJK

SJK DNB @ 1.85 bit.ly/Gee888

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.