Fudisvihje: Singaporen Cup jatkuu keskiviikkona

Singapore Cup jatkuu keskiviikkona kahdella ottelulla. Gee löysi otteluista toisen ja lähtökohdat peliin on betsaajan kannalta aika mehukkaat! 

Hougang on kuin varjo entisestään. Joukkue heikkenee vuosi vuodelta eikä viime aikojen recordi ole kovin kaunista katsottavaa. Se on hävinnyt viimeisestä 20:sta ottelusta 14 kertaa ja voittanut ainoastaan kaksi kertaa. Joukkueen runko on todella kapea ja se ei kestä menetyksiä. Valitettavasti sellaisia on luvassa heti kärkeen kun rosterista on pois joukkueen molemmat keskuspuolustajat. Tilalle ei ole laittaa ketään kyseisen pelipaikan pelaajaa vaan korvaavat miehet revitään jostain muualta. 

Embed from Getty Images

Albirex on todella kovassa kunnossa! Joukkue on pelannut yli 25 peliä ilman tappiota ja viimeisin tappio on yli vuoden takaa. Mikään tiedossa oleva osatekijä ei puolla Albirexin epäonnistumista huomenna.

Gee veikkaa Albirexille 0-3 voittoa! Kohde ei ole vielä monessa paikassa auki ja kun se avataan Aasian ja Amerikan markkinoille, betsimme kerroin syöksyy kuin lehmän häntä, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä! 

JALKAPALLO, SINGAPORE CUP 

Hougang – Albirex Niigata
Keskiviikko 29.8 klo 14:45

Albirex Niigata -1.5 @ 1.80 Superlenny 

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin