Florida Panthers kairasi voiton kuolemanottelussa

Aleksander Barkovin, Aleksi Saarelan ja Erik Haulan edustama Florida Panthers voitti kuolemanpelinsä NHL:n pudotuspelikarsinnoissa. Selkä seinää vasten pelannut Florida voitti pudotuspelikarsintasarjan kolmannessa ottelussa New York Islandersin 3–2 ja kavensi otteluvoitot 1–2:een. Varsinaisiin pudotuspeleihin edetään kolmella voitolla.

Haula vei Floridan toisen erän alussa 1–0-johtoon ylivoimalla, mutta päätöserään lähdettiin tasatilanteessa.

Päätöserään pantterilauma tuli ryminällä ja raapi voittoon tarvittavat maalit alle kolmessa minuutissa. Mike Hoffman vei Floridan johtoon ylivoimalla kun erää oli pelattu alle minuutti. Kaksi minuuttia myöhemmin Brian Boyle runnoi Floridan kahden maalin johtoon.

Islanders tuli vielä maalin päähän, mutta Florida piti pintansa lopussa.

Pudotuspelisarja jatkuu perjantaina, jolloin sarja on Islandersille toisen kerran katkolla.