FC Lahti pestasi päävalmentajakseen Veikkausliigakentille uuden kasvon Ilir Zenelin

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava FC Lahti on julkistanut uuden päävalmentajansa. Joukkueen uusi luotsi on 35-vuotias Ilir Zeneli, joka kirjoitti seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Viime vuodet mies on luotsannut Kakkosessa pelannutta FC Espoota, joka on myös FC Lahden yhteistyöseura.

–   Fiilikset ovat erittäin hyvät. Olen tehnyt 12 vuotta töitä kehittäen itseäni, ja sopimus ammattilaisjoukkueen kanssa on iso askel lähemmäksi omaa unelmaani valmentajana. Olen sopimuksesta erittäin ylpeä, Zeneli kertoi FC Lahden tiedotteessa.

Lahti on paikkana loistava ja voin samaistua joukkueeseen hyvin. Meitä kuvastaa ylpeys, rohkeus, kunnianhimo ja ripaus härskiyttä. Voin olla ylpeä siitä, mitä joka päivä teen, Zeneli jatkaa sanailuaan seuran julkaisemassa tiedotteessa.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari iloitsee päätöksen syntymisestä. Zenelin valitseminen päävalmentajaksi alleviivaa yhteistyöseurojen jo valmiiksi tärkeää asemaa.

– Meillä oli paljon kovia hakijoita niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Valittiin kovista hakijoista kuitenkin paras ja meidän näköisin. Halusimme nuoren ja nälkäisen, kovalla kunnianhimolla ja osaamisella varustetun Ilir Zenelin, joka varmasti tuo mukanaan intohimoa tekemiseen Heikari kertoi tuoreen päävalmentajan valintaprosessista.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.