F-liigan välierät: TPS haki pakkovoiton Miko Kailialan jatkoaikamaalilla – sarja jatkuu torstaina Turussa

Salibandy naiset sb

Selkä seinää vasten pelannut TPS kavensi voitoiksi F-liigan välierissä 2-3 kaatamalla Classicin sen kotikaukalossa jatkoajalla 4-3.

Classic vei avauserän Eemeli Salinin ja Mikko Leikkasen osumilla 2-0, ja Miko Kailialan toisen erän kavennuksen jälkeen Juha Kivilehto iski Eetu Sikkisen poikkisyötöstä lukemiksi jo 3-1. Classicin kahden maalin johto komeili taululla vielä 12 minuuttia ennen loppua, mutta TPS tuli vielä. Ville Hirvisuo kavensi, ja Classicin Janne Lammisen viruessa jäähyllä Mikko Hautaniemi kiskaisi siivestä takatolpan kautta tasoituksen. Jatkoaika venyi runsaat 11 minuuttia, sitten TPS pelasi pitkän pallon vasempaan laitaan, Mikko Hautaniemi jatkoi maalille ja Classic-puolustuksen sekunniksi unohtama Miko Kailiala ohjasi ratkaisun aivan maalivahti Lassi Torisevan edestä.

Joukkueiden kuudes kohtaaminen nähdään torstaina Turussa, ja sarja on siellä edelleen katkolla Classicille.