Eurooppa-liigan toiset osaottelut suomalaisittain!

Gamblers Eurooppa-liiga

Suomalaisjuokkueiden Eurooppa-Liiga taival jatkuu tänään toisten osaotteluiden muodossa.

Yhdenkään suomalaisjuokkueen jatkohaaveet eivät ole kovin valoisat. Kaikilta joukkueilta vaaditaan voitto jatkoon päästäkseen.

AIK- VPS

VPS taisteli ensimmäisessä osaottelussa erinomaisesti selvästi kovempaa vastustajaansa vastaan. 2-2 tasatulosta voidaan pitää melkein loistavana kun odotuksena oli kylmä kyyti. AIK ei ensimmäisessä osassa ollut parhaimmillaan eikä heidän nuori veskarinsa vakuuttanut ollenkaan.

Tänään AIK palaa kotistadionilleen pitkän tauon jälkeen ja on varmasti nälkäinen faniensa edessä. AIK painaa päälle kovaa alusta lähtien ja kysymys kuuluu, kuinka kauan VPS pysyy kyydissä mukana.

Elfsborg – FC Lahti

Ensimmäisen osaottelun tasuri näytti ottelusarjan tasaisuuden. Tietysti Elfsborg pääsee toiseen osaotteluun niskapäällä kotiedun saattelemana ja taskussaan vielä pari vierasmaalia.

Tällä kaudella Elfsborg ei ole hävinnyt kotinurmellaan vielä otteluakaan. Tämä lupaa huonoa Lahden kannalta, mutta toivo elää. Lahdella kuitenkin taskussa juuri napattu hieno voitto SJK:sta.

Hafnarfjödur – SJK

SJK:n peli on hieman yskinyt viimeaikoina. Tänään pitäisi tulosta ja voittoa taas tulla jatkoon päästäkseen. Islantilaisjoukkue aiheuttaa harmaita hiuksia SJK:n valmentajalle Simo Valakarille hyvin kurinalaisen pelitapansa avulla.

Islantilaiset ovat osoittaneet isommilleen etteivät ole mikään heittopussi. Tiukka ottelu tulossa.

Muista, että Unibet näyttää ottelut suorana yksinoikeudella Suomessa! Näet ne TÄÄLTÄ!

Gamblers Eurooppa-liiga

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.