EURO2020 on avattu – Italia vei Turkkia mennen tullen

Em kisat jalkapallo

Jalkapallon EM-kilpailut ovat startanneet. Italia osoitti kisojen avausottelussa todella vahvoja otteita ja otti 3–0-voiton Turkista

Italia otti pelin haltuun heti ottelun alussa. Turkille tuotti vaikeuksia nousta jopa puolenkentän yli.

Italia vei laukaukset ensimmäisellä puoliajalla 14–0, joista kolme meni maalia kohden. Turkki ei saanut laukaustakaan aikaiseksi.

Domenico Berardin kova keskitys painui Merih Demiralin rinnasta sisään. EM-kisojen avausosuma merkittiin näin omaksi maaliksi.

Lisää löylyä tuli 66:lla minuutilla, kun hyökkääjä Ciro Immobile pääsi laukomaan paluupallosta Italian toisen osuman.

Muutenkin pirteästi esiintynyt Napolin kapteeni Lorenzo Insigne viimeisteli vielä lukemat 3–0:aan.

Turkin päivänselvät käsivirheet herättivät keskustelua ensimmäisellä puoliajalla. Turkilla oli yksi täysin selvä käsivirhe, mutta VAR-koppiin tarvitaan ilmeisesti opaskoira!