EräViikingit päihittivät OLS:n murskalukemilla

OLS

Vantaan Energia Areenalle EräViikingien vieraaksi oli matkustanut OLS. EräViikingit lähtivät otteluun sarjataulon 2. sijalta ja OLS sijalta numero 7. Molemmat joukkueet pelasivat edelliset ottelunsa viikko sitten ja kuittasivat voitot. Joukkueet eivät ole ennen kohdanneet EräViikinkien fuusioitumisen johdosta.

– Olemme harjoitelleet viimeiset kaksi viikkoa äärettömän kovaa. Kyseessä on EräViikinkien historian fyysisesti kovimmat kaksi viikkoa niin mukava nähdä mihin se riittää, EräViikienkien Jyri Korsman sanoi ennen ottelua.

Ensimmäisen erän alku meni täysin kotijoukkueen komennossa mutta OLS kykeni todella teräviin vastahyökkäyksiin. Vaikka EräViikingit pyörittivät peliä niin OLS oli tehnyt läksynsä ja onnistui puolustamaan todella hyvin eikä kotijoukkue saanut juuri edes kunnon laukauksia aikaiseksi. Ottelun avausmaali nähtiin ajassa 11:28 EräViikienkien komean kuvion päätteeksi. Maalin teki EräViikinkien pistepörssin kärki, Roni Laasonen. Ensimmäisessä erässä nähtiin vakava loukkaantuminen kun Lauri Kapanen jäi pitkäksi aikaa kentän pintaan makaamaan. EräViikingit onnistui vielä kerran maalinteossa ja tauolle siirryttiin numeroissa 2-0.

OLS

Toiseen erään lähdettiin edelleen EräViikingien hallitessa tapahtumia. OLS otti samassa tilanteessa kaksi jäähyä ja kotijoukkue kuittasi mahdollisuuden, 3-0.

Ottelussa ei sen liiemmin ole nostettavia asioita eikä erillistä kerrottavaa. Loppulukemat 9-1 kertoo kaiken oleellisen.