EräViikingit nousi voittoon LASBista – Roni Laasonen osui kolmesti

Salibandyliigassa pelattiin torstaina yksi ottelu, jossa EräViikingit nousi sarjakolmoseksi kaatamalla kotonaan LASB:n 6-3. ErVi on voittanut syksyn kymmenestä ottelustaan kahdeksan ja jäänyt vain kerran ilman pisteitä.

Helpolla ei illan voitto tullut, kun pudotuspeli- ja karsintaviivojen välissä seilaava LASB nousi isäntien avausmaalin jälkeen kahdesti johtoon. Perttu Koljosen 2–3-osuma toisen erän lopulla jäi kuitenkin tänään lahtelaisten viimeiseksi. EräViikinkien Roni Laasonen tasoitti miinuskulmasta maalivahdin kautta, ja päätösjaksolla juhlivat maaleja enää helsinkiläiset. Ykkösketjuun nostettu Juho Niinikoski kiskaisi Jani Kukkolan päädystä tarjoilemasta vastapallosta 4-3, Roni Laasonen pomputti Ossi Jalosen syöttämästä nopeasta vapaalyönnistä onnekkaastikin 5-3, ja viimeisellä minuutilla Laasonen sinetöi vielä hattutemppunsa omasta päästä tyhjään verkkoon täsmänneellä rystyläpärillä.

Perjantaina Salibandyliigassa pelataan ottelut Oilers–ÅIF ja Westend Indians–Tiikerit.