EräViikingit kohtasivat Vantaalla Tampereen Classicin

image

Kaksi suurinta Salibandyliigan mestarisuosikkia, EräViikingit ja Tampereen Classic kohtasivat Vantaan Energia Areenalla kourallisen katsojia seuratessa peliä. Suomen maajoukkueen lentopallopeli ja Jokereiden samanaikaiset ottelut söivät harmittavasti katsojia, mutta se ei peliä häirinnyt.

Ottelu oli kauden toinen molemmille ja kuten olettaa saattaa, molempien kauden avaus päättyi voittoon vaikka Rauman SalBa piinasikin Tamperalaisia viime hetkiin saakka.

image

Ottelun ensimmäisen alkupuolisko meni joukkueiden ottaessa alustaan tuntumaa. Peli oli todella varovaista mutta vihdoin ajassa 14 minuuttia Tero Tiitu avasi kotijoukkueen maalihanat ja peli avautui. Ensimmäisen erän viimeisellä peliminuutilla kotijoukkue meni vielä 2-0 johtoon ja ensimmäinen erätauko oli valmis alkamaan.

Moni odotti Jarkko Niemisen kuntoutuneen jo pelikuntoon mutta vielä ei ollut sen aika. Nieminen kertoo tunnelmistaan seuraavaa.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen loppui. Vauhtia oli jo enemmän kuin ensimmäisen erän alussa mutta joukkueet olivat tehottomia. Vihdoin erän puolivälin jälkeen vieraat kavensivat 1-2. Hetkeä myöhemmin Classic tasoitti ylivoimalla Sami Johanssonin toimesta. Toiselle erätauolle lähdettiin jännittävissä tasanumeroissa 2-2.

imageKolmanteen erään lähdettiin tunnustelevissa tunnelmissa ja oli selkeää, että kumpikaan ei halunnut ottaa ratkaisijan viittaa.

Classic kuitenkin aloitti maalinteon ja ensimmäistä kertaa ottelussa kotijoukkue oli altavastaajana.

Kolmas erä kului ja pisteet matkasivat Tampereelle lukemin 2-5.