EräViikingit jo yli kaksi tuntia ilman maalia – SB-Pro voitti 4-0

Salibandy naiset sb

EräViikingit on pelannut F-liigan naisten A-lohkossa jo liki 123 minuuttia ilman yhtään maalia. Tänään helsinkiläiset jäivät nollille Klaukkalassa, kun SB-Pro piti kaikki kolme pistettä Nurmijärvellä tuloksella 4-0.

Edellisen ottelunsa TPS:lle 0-7 hävinnyt EräViikingit ehti avauserässä tuulettaa hetken tilannetta, jota erotuomarit eivät kuitenkaan hyväksyneet maaliksi. Kotijoukkue sen sijaan onnistui: Pallonriisto keskiviivalla avasi 2–1-hyökkäyksen, Laura Hietamäki syötti poikittain ja Mirja Hietamäki sivalsi avausosuman. Toisessa erässä tuli lisää, kun Aada Isometsä voitti maalin edessä irtopallon ja iski eron kahteen. Palloa hitaasti siirrellyt ja yllätyksettömästi laukonut vierasjoukkue oli SB-Pron tiiviin puolustuksen edessä aseeton eikä paremmin mennyt edes kuudella viittä vastaan. Yritys ilman maalivahtia tuotti vain Mirja Hietamäen ja Laura Hietamäen tyhjään verkkoon laukomat lisämaalit.

Milla Jaatinen piti nollan tänään 16 torjunnalla, kun toisessa päässä EräViikinkien virolaisvahti Saskia Ormak venyi pallon eteen 19 kertaa.

SB-Prolla on nyt koossa kaksi kotivoittoa, EräViikingeillä yksi voitto ja kaksi tappiota.

A-lohko jatkuu lauantaina otteluilla FBC Loisto–Classic ja SSRA–TPS.