EräViikingit ja Nokian KrP mittelivät paremmuudestaan

img_5672

EräViikingit kohtasi tänään Vantaan Myyrmäessä upeasti kauden aloittaneen Nokian KrP. KrP oli sunnuntaille täysi mysteeri sillä img_5672
aikaisempina kausina joukkue on kyntänyt kunnolla ja toisaalta EräViikingit lähti lähes kokonaan uudella joukkueella.

Ottelun ensimmäinen erä lähti odotetun vauhdikkaasti liikenteeseen. EräViikingit aloitti maalinteon ja siirtyivät todella tehokkaasti jo 3-0 johtoon. Kun ensimmäistä erää oli pelaamatta muutama minuutti, KrP kavensi tilanteeksi 3-1 mutta se ei kauaa lohduttanut kun EräViikingit tekivät jo neljännen maalinsa ja tauolle lähdettiin tilanteessa EräViikingit 4-1 ja vauhdillisesti kaikki oli auki toiseen erään.

img_5678

Tauolla Nokia vaihtoi maalivahtia ja tolppien väliin tuli Antti Kortetmaa. Kotijoukkue painosti toisen erän alun selvästi ja se palkittiin kolmessa minuutissa 5-1 osumalla. Pullan mikroon laittoi Tero Tiitu. Nokia kavensi välittömästi tilanteeseen 5-2 Henri Johanssonin maalilla. Illan toistaiseksi komein osuma nähtiin ajassa 10:29 alivoimalla kun EräViikinkien Tommi Aro murtautui vasemmalta läpi ja syötti maalin eteen Miko Kailialalle. Edessä oli tyhjä verkko ja Kailialan edessä oli tyhjä byyri. EräViikingit siirtyi 6-2 johtoon. Nokia ei luovuttanut, ensin joukkue siirtyi 6-3 tilanteeseen ja hetkeä myöhemmin ”kympin raja” riikkoontui kun tilanne oli jo 6-4. Vielä kun toista erää oli jäljellä ainoastaan 2 sekunttia, vierasjoukkue tuli jo tilanteeseen 6-5. Kolmannesta erästä oli luvassa todella kiihkeä ja tiukka.

img_5684

Kolmanteen erään tuli kaksi todella motivoitunutta joukkuetta. Maalijuhlat jatkuivat lähes välittömästi ja kotijoukkue siirtyi johtoon 7-5 Roni Laasosen maalilla. Sama meno jatkui ja tilanteeksi muuttui 8-5. Minuutti eteenpäin ja tilanne oli 9-5. Minuutti ja 10-5. EräViikingit olivat täysin niskan päällä ja tekivät kentällä juuri niin kuin halusivat. Nokia otti jäähyn ja EräViikingit rankaisivat puolessa minuutissa tilanteeseen 11-5. Nokialle on pakko nostaa hattua, sillä joukkue ei luovuttanut vaikka tulostaulu ei näyttänyt heille kovin valoisalta. Lopussa hallissa ei soinut kuin EräViikinkien maalilaulu, loppulukemat huimat 15-5.

Eräviikingit on tällä hetkellä tulikuuma joukkue.