Emil Ruusuvuori ylsi jälleen finaaliin haastajakiertueella – nuorukaisella mahdollisuus ottaa sunnuntaina jo kauden kolmas turnausvoitto

Tenniksen huippulupaus Emil Ruusuvuori jatkoi loistavia otteitaan ATP -haastajakiertueella. Nuorukainen otti jo kauden kolmannen finaalipaikkansa, kun suomalaispelaaja kukisti Glasgow:n haastajaturnauksen välierässä Itävallan Jurij Rodionovin puhtaasti erin 2-0 (6-1, 6-3)  Huomisessa finaalissa suomalaispelaaja saa vastaansa Ranskan Alexandre Mullerin (ATP 278), joka tavoittelee uransa ensimmäistä turnausvoittoa kaksinpelissä.

Embed from Getty Images

–  Pelaan tällä hetkellä hyvin ja toivottavasti pystyn voittamaan kauden kolmannen kaksinpelin Challenger-turnaukseni täällä, Ruusuvuori kommentoi Ylen sivuilla.

Ruusuvuori on pelannut tällä viikolla jälleen totutun vahvasti eikä hän ole hävinnyt neljässä ottelussa kuin yhden erän. Suomalaispelaajan vahvasta tasosta kertoo paljon myös se, että ATP-kiertueella pitkään pelannut Saksan Tobias Kamke oli Ruusuvuoren käsittelyssä täysin paperia. Sunnuntaina nuorukaisella on mahdollisuus ottaa jo kolmas turnausvoitto kolmeen kuukauteen ja samalla nousu maailmanlistalla 150 parhaan joukkoon on hyvin lähellä.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.