Dani Sordo voitti Sardinian MM-rallin

Hyundai-kuski Dani Sordo ajoi voittoon sunnuntaina päättyneessä Sardiniassa ajetussa MM-rallissa. Hyundailla ajava Sordo päihitti toiseksi sijoittuneen tallikaverinsa Thierry Neuvillen 5,1 sekunnilla.

Toyota-tallin Sebastien Ogier ajoi kolmanneksi. Sijoitus oli Ogierille kuitenkin iso pettymys, sillä hän oli lähtenyt kisan päättäneelle power stage -erikoiskokeelle toiselta tilalta. Neuville ajoi päätöserikoiskokeella kovempaa ja saavutti kakkossijan yhden sekunnin turvin.

MM-sarjan kärjessä jatkaa Toyota-kuski Elfyn Evans, joka sijoittui Sardiniassa neljänneksi. Evans johtaa MM-sarjaa 14 pisteen erolla toisena olevaan Ogieriin. Kolmantena oleva Neuville on jäänyt Evansista jo 24 pistettä.

Teemu Suninen oli Fordillaan viides hävittyään Sordolle yli minuutilla. Esapekka Lappi keskeytti perjantaina teknisen vian takia.

Toyotalla ajava Kalle Rovanperä ajoi lauantaina puuhun ja keskeytti.

Kausi jatkuu yli kuukauden päästä 19.-22. marraskuuta Belgian rallilla. Kauden päätöskisana ohjelmassa oleva Monzan ralli ajetaan sen sijaan 4.-6. joulukuuta.