Columbuksen Joonas Korpisalo alkaa olemaan loukkaantumisen jälkeen entisessä kunnossaan

Florida Panthers hävisi Calgary Flamesille 0-3 viime yön NHL-kierroksella. Kyseessä oli jo Floridan seitsemäs perättäinen kotitappio. Nollan pitänyt Calgary-vahti Cam Talbot torjui 38 kertaa. Flamesin maaleista vastasivat Johnny Gaudreau, Milan Lucic ja TJ Brodie. Suomen Aleksander Barkov on jäänyt ilman tehoja nyt kolmessa perättäisessä ottelussa.

Embed from Getty Images

New York Rangers hävisi Philadelphia Flyersille 3-5. Voitto oli Philadelphialle kuudes peräkkäinen ja on neljäntenä itäisessä konferensissa. Rangersin Kaapo Kakko jäi ilman pisteitä mutta pääsi muutamaan hyvään maalipaikkaan.

Columbus Blue Jackets voitti kotonaan Vancouver Canucksin 5–3 -voiton. Loukkaantumisestaan toipunut Joonas Korpisalo torjui Columbuksen maalilla 36 kertaa. Markus Nutivaara sai syöttöpisteen kotijoukkueen avausmaaliin.

Embed from Getty Images

Minnesota Wildin ja Washington Capitalsin välisessä ottelussa vieraat korjasivat 3-4 -voiton itselleen. Washingtonin venäläistaituri Alexander Ovechkin teki kaksi maalia ja nousi astetta lähemmäs tavoittelemaan seuraavaa kaikkien aikojen maalipörssin päänahkaa. Minnesotan Mikko Koivu jäi vaille tehopisteitä ja pelasi vain alle kymmenen minuuttia.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.