Coloradon suomalaiset olivat yön nimiä NHL-kierroksella

NHL Kiekko

Jesse Ylönen pelasi ensimmäisen NHL-ottelunsa viime yönä, kun Montreal kohtasi Edmontonin. Canadiens kertoi ennen ottelua, että Ylönen on nostettu AHL:n Laval Rocketin riveistä NHL-ryhmään.

Ylönen sai ottelussa jääaikaa reilut 11 minuuttia ja sai tilastoihin yhden laukauksen. Peli päättyi Montrealin tappioon, kun Edmonton oli parempi jatkoajan jälkeen maalein 4–3. Myös Montrealin suomalaispelaajat Jesperi Kotkaniemi, Joel Armia ja Artturi Lehkonen sekä Edmontonin Jesse Puljujärvi jäivät ilman tehopisteitä.

Embed from Getty Images

Montrealille ottelu oli runkosarjan viimeinen. Se kohtaa pudotuspelien avauskierroksella Toronton. Edmontonilla on vielä yksi runkosarjaottelu jäljellä. Playoffeissa sille tulee vastaan Winnipeg.

Jatkoajalle meni myös Ottawan ja Toronton välinen ottelu. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain yhdeksän sekuntia, kunnes Josh Norris ratkaisi voiton Ottawalle maalein 4–3.

Päivän suomalaistehoista vastasivat Coloradon Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi. Colorado voitti Los Angeles Kingsin 6–0. Donskoi teki maalin ja Rantanen keräsi kolme syöttöpistettä.

Embed from Getty Images

Vegas voitti San Josen 6–0 ja St. Louis Minnesotan 4–0. NHL:n itäisessa konferenssissa runkosarja on pelattu jo loppuun, mutta lännessä on vielä pelejä jäljellä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.