Classic paransi Salibandyliigan ennätystä, ÅIF vei nousijoiden mittelön

Salibandyliigan kestomestari Classic paransi taas yhtä Salibandyliigan ennätystä voittaessaan vieraissa Westend Indiansin 7-3. Voitto oli joukkueelle viidestoista perättäinen kauden alusta. Kaudella 2010-2011 Classic oli voittanut kauden ensimmäiset neljätoista peliä, mikä oli ennätys tähän saakka.

Tällä kaudella tätä ennen vain syksyn avausottelussaan ilman pistettä jäänyt Westend Indians nousi vielä toisessa erässä tilanteeseen 2-3, mutta Ville Lastikan lavasta lähteneet 2-4 toisen erän loppuun ja 2-5 kolmanteen saattelivat Classicin tavoittamattomiin. Illan tehokkain oli vieraiden maaleista kolme syöttänyt Eetu Sikkinen.

ÅIF nappasi liiganousijoiden kamppailussa tärkeät kolme pistettä, kun se kaatoi Tikkurilassa Tiikerien koko seuran pikkujoulutapahtumaksi rakennetussa ottelussa kotijoukkueen 3-2. Voitto nosti ÅIF:n pois karsijan paikalta sijalle 11. ÅIF oli kolmannen erän puolivälissä jo kahden maalin johdossa, mutta Tomi Palin nosti kahdella perättäisellä osumallaan Tiikerit vielä tasoihin. Roope From laukoi kuitenkin Timi Lindroosin tarjoilusta ÅIF:lle voiton ajassa 58.34.

Perjantain kolmannessa ottelussa otti edellisistä seitsemästä ottelustaan viisi hävinnyt Oilers ison voiton kaatamalla kotonaan TPS:n 8-6. Vielä kolmannessa erässä TPS livahti johtoon, mutta Santeri Lindfors tasoitti ja perään iski puolustaja Ilari Talvitie minuutissa Oilersin 7–5-johtoon kahdella komealla ylänurkkakudilla. Puolustaja Lauri Stenfors herätteli vielä kavennuksella turkulaisten toiveita, jotka Sylvester Raikamon tyhjiin työntämä pallo kuitenkin sammutti.