Classic löi välieräavauksessaan Nokian KrP:n 5-4

Salibandy3

F-liigan toinen miesten välieräpari Classic–Nokian KrP alkoi Classicin 5-4-kotivoitolla mestarien hallittua ottelun alkupuolta ja puolustettua lopussa onnistuneesti johtoaan.

Välieräavauksen avausmaalin laukoi Nokian Joona Rantala, mutta jo avauserässä Aaro Helin, Eemeli Salin ja Sami Johansson siirsivät mestarit 3–1-johtoon. Kolmannen erän alussa Sami Johansson kiskaisi Classicille ylivoimalla 5–2-maalin, mutta haastaja tuli vielä. Viimeisellä kympillä Classic selvitti kahden miehen alivoiman, mutta juuri sen päätyttyä Joona Rantala laukoi KrP:lle kolmannen osuman. Maalivahti Miro Tuomalan juostua hyvissä ajoin penkille KrP vielä Joona Rantalan komealla laukauksella maalin päähän, mutta viimeisiksi sekunneiksi Classic sai vietyä pallon turvallisesti nokialaisten päätyyn.

Toinen kohtaaminen nähdään maanantaina KrP:n kotikaukalossa.

– Tärkein eli voitto saatiin, eikä sillä niin väliä, millä tyylillä se tässä kohdin tulee, Classicin Mikko Leikkanen pohti.
– Seuraaviin peleihin pitää kyllä parantaa paljon, tänään annettiin aika paljon helppoja pallonmenetyksiä ja vastassa on taitavia kavereita. Lopussa näkyi hyvä taisteluilme, kun hoidettiin kolme–viisi-alivoima ja lopun ryynillä ei päästetty kaveri kuin maalin päähän.

Nokian Joona Rantalakin harmitteli virheiden määrää.
– Maanantaina ei saa tehdä noin montaa, kaveri rokotti niistä hyvällä teholla. Ihan hyvä energia kuitenkin oli pelissä, vaikkei puolivälierien päättymisestä ole tämän kauempaa.

Divarin finaaliavauksessa Karhut ei jättänyt  epäselvyyttä paremmuudesta. Porilaiset ottivat ensimmäisen kiinnityksen paikkaan F-liigassa kaatamalla kotonaan Rangersin peräti 8-1.

Heti avauserässä Henry Stenfors, Juuso Ahola ja Aatu Tommila laukoivat Karhut kolmen maalin johtoon, ja 36 minuutin pelin jälkeen Tommila täräytti taululle jo 6-0. Kaius Klemetti sai päätösjaksolla rikottua vieraiden kuparisen, mutta sen jälkeen Juuso Ahola ja Eero Vanhatalo ehtivät vielä komistella lukemia. Ahola oli kahdella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään finaaliavauksen tehomies.

Sarja katkeaa kolmella voitolla, ja toinen kohtaaminen on vuorossa heti huomenna klo 17 Kirkkonummella.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.