Classic kesytti sitkeän SPV:n

Salibandy naiset sb

Classic nappasi syksyn kahdennentoista voittonsa F-liigassa, kun se kaatoi torstain ainoassa ottelussa kotonaan SPV:n 5-4. Helpolla eivät pisteet irronneet, sillä Classicin oli ensin noustava kolmesti tappioasemasta.

Classicin Eemeli Salinin avausmaalin jälkeen SPV tuli rinnalle ja karkasi kolmesti johtoon Aaro TammirannanHenri Myllymäen ja toisen erän lopussa vielä Jeri Heikkilän osumilla. Ville Lastikka kuitenkin tasoitti heti päätöserän alkuun komealla laukauksella etuyläkulmaan, ja seitsemän ja puoli minuuttia ennen täyttä aikaa Classic iski voittomaalinsa. Janne Lamminen katkaisi keskiviivalla SPV:n omasta kulmastaan pitkäksi syötöksi yrittämän sisäänlyönnin  ja syötti vasempaan laitaan Eemeli Salinille, joka kiskaisi illan toisen osumansa. Peliveljet rakensi loppuhetkille vielä kuudella viittä vastaan riittävät tilanteet tasoitukseen, mutta viimeistely jäi ratkaisupaikoissa epätarkaksi.

Classicilla on sarjakärjessä nyt kahdeksan pisteen etumatka Happeeseen. SPV jatkaa yhdeksäntenä kolmen pisteen päässä EräViikingeistä ja pudotuspeliviivasta.