Classic juhli vieraskentällä miehissä ja naisissa

F-liigan miesten sarjan kärjessä suihkiva Classic nappasi syksyn kahdeksannen voittonsa tänään Seinäjoella, kun SPV kaatui maalein 7-3. Classic ei ole menettänyt vielä pistettäkään, SPV taas on hävinnyt kaikki neljä kotiotteluaan.

SPV käväisi ylivoimaista ennakkosuosikkia vastaan tasoissa viimeisen kerran avauserässä Joni-Arttu Siepin laukoessa tilanteeksi 1-1. Sitten iskivät Oskari Heikkilä, Eemeli Salin ja erätauon jälkeen Aaro Helin vieraat karkuun. Seitsemän minuuttia ennen ottelun loppua kavensi Henri Myllymäki Sami Kosken pienestä sivusiirrosta vielä tilanteeksi 3-6, mutta Peliveljien kiri tyssäsi viimeistään Konsta Haukkalan viiden minuutin jäähyyn, kun tämän polvi osui laitatilanteessa kipeästi Juha Kivilehdon reiteen. Sami Johansson kiskaisi vielä ylivoimalla loppunumerot etukulmasta sisään. Ville Lastikka oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään illan tehomies. SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo kokeili kahdesti rangaistuslaukausta: ensimmäinen upposi mutta toisen peitti Lassi Toriseva.

Torstaina F-liigan miesten sarjassa pelataan ottelun Tiikerit–Nokian KrP.

F-liigan naisten tasolohko A:ssa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa sitkeä Classic nousi EräViikinkien vieraana yhä uudelleen tasoihin ja lopulta 9–8-jatkoaikavoittoon Sofia Lappalaisen maalilla.

EräViikingit johti ottelua 3-0, sitten Classicin tasoitettua 5-3 ja 6-5, mutta vieraat kirivät joka kerta rinnalle. Kolmannessa erässä Taru Nordman ja Sofia Mittentag rankaisivat Alisa Pölläsen kahdesta kaksiminuuttisesta kahdella ylivoimamaalilla muuttaen tilanteeksi 8-6, mutta Classicia ei sekään lannistanut. Annu Selinummi kavensi rangaistuslaukauksesta, ja viimeisellä minuutilla Alisa Pöllänen kuittasi jäähynsä laukomalla kaukaa pelin tasoihin. Jatkoaikaa hallitsi kotijoukkueen lamaannuttua Classic, ja kolmen minuutin kohdalla Sofia Lappalainen kiepsahti kenenkään estämättä päädystä maalille nostamaan lisäpisteen mukaan bussiin Tampereelle. Illan tehopelaaja oli kahdeksasta viime ottelustaan seitsemän hävinneen EräViikinkien Sofia Mittentag, joka laukoi tänään kolme maalia ja syötti yhden.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.