Chicago Bulls katkaisi tappioputkensa – Markkanen hyvässä peliviiressä

Chicago Bulls katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputkensa NBA:ssa, kun se haki vierasvoiton Dallas Mavericksista.

Lauri Markkanen pelasi ottelussa vajaat 33 minuuttia ja johdatti hyvällä esityksellään joukkueensa voittoon pistein 117–101. Markkanen kirjautti ottelussa 29 pistettä, 10 levypalloa ja kolme koriin johtanutta syöttöä. Kahdeksasta vapaaheitostaan Markkanen upotti seitsemän.

Markkanen oli joukkueensa selvästi paras pistemies.

Vajaa kuukausi sitten alkanut kausi on ollut Bullsille haastava, sillä se on hävinnyt otteluistaan kahdeksan ja voittanut neljä. Dallas-ottelu oli Markkasen toinen peli reilun parin viikon tauon jälkeen.

Bulls on ottanut kauden kaikki neljä voittoaan vierasparketilla. Se kohtaa seuraavaksi Houston Rocketsin kotikentällään varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa.