Chicago Bulls hävisi kotonaan – Markkasella vaisu ilta

NBA:ssa Chicago Bulls hävisi kotonaan Miami Heatille pistein 108-116. Heat karkasi jo ottelun ensimmäisellä neljänneksellä tehden 34 pistettä Bullsin jäädessä 16 pisteeseen. Ensimmäisen pisteensä Bulls onnistui tekemään vasta kun peliä oli pelattu melkein seitsemän minuuttia. Ottelun edetessä Bulls paransi otteitaan mutta vieraat olivat tällä kertaa parempia.

Embed from Getty Images

Viime ottelussa kauden toiseksi parhaan pelinsä pelannut Lauri Markkanen ei onnistunut tällä kertaa. Hän teki ottelussa yhdeksän pistettä, nappasi seitsemän levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön. Neljästä kolmen pisteen yrityksestä pussiin ei mennyt yksikään. Alle 24 minuuttia pelannut Markkanen onnistui pelitilanneheitoissa heikosti saldolla 3/12.

Embed from Getty Images

Jo tässä vaiheessa kautta Markkanen on jäänyt viisi kertaa yksinumeroisiin pistelukemiin mikä on enemmän kuin koko viime kaudella yhteensä.

Koko Bulls pelasi vaisuhkon ottelun. Joukkueen paras pistemies oli 15 pistettä nakuttanut Zach LaVine. Myös superlupaus Coby White jäi 12 pisteeseen.

Chicagosta alkaa muodostua pikku hiljaa kriisijoukkue ja joukkueen valmentajan, Jim Boylen paikka alkaa olemaan katkolla, jos joukkueen meno ei muutu.

– LaVinen, Markkasen ja avausmiestemme on pelattava paremmin, jotta yllämme siihen mihin voimme yltää. Boylen sanoi pelin jälkeen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.