Chelsea joutui taipumaan Wolvesille ottelun loppuhetkillä tiistai-iltana

Chelsealla oli tiistaina mahdollisuus nousta tasapisteisiin Valioliigan kärkiseurojen Tottenhamin ja Liverpoolin kanssa. Kotijoukkue Wolverhampton laittoi kuitenkin kapuloita rattaisiin.

Wolves voitti ottelun numeroin 2-1 ja nousi enää kahden pisteen päähän Chelseasta.

Chelsea avasi ottelun maalihanat 49. minuutilla, kun Oliver Giroud sijoitti pallon vasempaan alakulmaan.

Wolves nousi tasoihin 66. peliminuutilla. Chelsean maalivahti Edouard Mendy oli voimaton, kun Daniel Podence laukoi pallon verkon perukoille.

Isäntien voittomaali syntyi vastahyökkäyksestä aivan ottelun loppuhetkillä lisäajan viidennellä minuutilla, eikä Pedro Neto erehtynyt. Neto sijoitti pallon tarkasti takakulmaan ja ottelu oli siinä.

Wolverhampton on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 10. ja Chelsea 5.