Barkov oli hyvässä pelikunnossa Nashvillea vastaan

NHL Kiekko

Aleksander Barkov oli Floridan ykköspelaaja, kun Panthers löi Nashville Predatorsin jääkiekkoliiga NHL:ssä vähämaalisessa kamppailussa 2–1.

Barkov oli mukana Panthersin molemmissa maaleissa. Hän tasoitti ottelun toisessa erässä 1–1:een Carter Verhaeghen syötöstä ja syötti samassa erässä Verhaeghen voittomaalin.

Pekka Rinne Nashvillen maalilla pelasi hyvän ottelun ja torjui 34 kertaa, mutta ei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon.

Barkov on aloittanut kautensa tilastollisesti paremmin kuin koskaan. Kahdeksassa ottelussa on syntynyt tehot 4+7=11. Myös koko Floridan joukkueella kauden alku on ollut vahva. Yleensä taulukon häntäpäästä löytyvät ryhmä ei ole nyt hävinnyt kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan yhtään varsinaisella peliajalla.

Tuukka Rask torjui Bostonin voittoon Philadelphiasta. Rask pysäytti 23 laukausta, kun Boston löi Philadelphian 2–1. Vegas voitti Los Angelesin 5–2. Los Angelesin Olli Määttä sai yhden syöttöpisteen. Tampa Bay voitti Detroitin 3–1 ja San Jose Anaheimin voittomaalikisan jälkeen 5–4.