Avangard Omsk tasoitti voitot Gagarin Cupin finaaleissa

Avangard Omsk KHL

KHL:n finaalisarjassa oli vuorossa tänään neljäs ottelu. Avangard Omskilla oli revanssin paikka Moskovan TsSKA:n otettua viime pelissä vierasvoiton ja siirryttyä 2-1-johtoon.

Ottelun alkua hallitsi TsSKA siirryttyä jo 0-2-johtoon. Toisessa erässä kotijoukkue Omsk kavensi Corban Knightin toimesta ottelun 1–2:een ja kolmannessa erässä Klim Kostin tasoitti 2–2:een. Molemmat osumat syntyivät ylivoimalla.

Varsinaisen peliajan viideltä viimeiseltä peliminuutilta ei tapahtumia puuttunut. Ensin Damir Sharipzyanov laukoi Omskin 3–2-johtoon ajassa 55.53. TsSKA:n Mat Robinson teki sekunti ennen loppua, ajassa 59.59 ylivoimalla numerot 3–3:een, kun vieraat pelasivat lisäksi ilman maalivahtia.

Omsk halusi ratkaista ottelun sisuuntuneena heti ensimmäisessä jatkoerässä. Puolustaja Ville Pokka lähetti alivoimalla pelatessa kiekon ränniä pitkin keskialueelle, josta Pavel Dedunov pääsi maalipaikkaan ja ratkaisi ottelun kotijoukkue Omskille.

Finaalisarja on nyt tilanteessa 2-2. Gagarin Cupin voittamiseksi vaaditaan neljä voittoa. Ottelusarja jatkuu maanantaina