Australian avoimet- Toinen pelipäivä

Gamblers tennis 6

Australian avoimissa polkaistaan toinen pelipäivä käyntiin ensi yönä klo 02:00 Suomen aikaa. Luvassa on loput miesten sekä naisten ensimmäisen kierroksen otteluista. Seuraavaksi muutama vihje tulevan yön ja aamun koitoksiin!

 

Alexander Dolgopolov- Borna Coric 1 1,84 @ Coolbet

Mielenkiintoinen ottelu, jossa yhteen iskevät maailmanlistan sijalla 69. majaileva Alexander Dolgopolov ja kymmenen pykälää korkeammalla eli sijalla 59 oleva Borna Coric. Ottelusta on lupa odottaa erittäin tasaista ja pitkien pallorallien sävyttämää ottelua. Ukrainalainen Dolgopolov on kuitenkin tässä ennakkosuosikki ja syystä, sen verran paremmat aseet Dolgopolovilla on käytössään. Ukrainalainen tykkää viljellä paljon alakierteitä ja rakentaa peliä edukseen niiden turvin. Uskon että monipuolisella pelillä kroatilainen Coric on isoissa vaikeuksissa Dolgopolovin kanssa. Kaksikon keskinäiset puoltavat myös tasaista ottelua. Pelaajat ovat iskeneet yhteen kahdesti ja molemmat ovat venyneet kolmen erän kamppailuiksi.

Jordan Thompson- Joao Sousa 2 1.59 @ Coolbet

Toinen ottelu joka poimitaan vetokupongille on australialaisen Jordan Thompsonin ja portugalilaisen Joao Sousan välinen kamppailu. Kotiyleisön suosikki Thompson löytyy ranking sijalta 76 ja Sousa puolestaan sijalta 37. Tässä ottelussa Sousa on mielestäni vielä kertoimiakin selkeämpi ennakkosuosikki. Vaikka Thompson saa kotiyleisön tuen taakseen ja Sousa on tunnettu ailahtelevasta pelistään, niin on portugalilainen kuitenkin perustasoltaan pari pykälää Thompsonia parempi. Sousa on kehittynyt myös viime vuosina paljon juurikin henkisellä puolella ja portugalilaisen peli ei hajoa enää yhtä helposti. Sousalla on alla myös hyvä turnaus Aucklandista.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.