Artturi Lehkosen maalit toivat Montreal Canadiensille voiton Ottawa Senatorsista

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Artturi Lehkosen maalit toivat Montreal Canadiensille voiton Ottawa Senatorsista. Lehkonen viimeisteli ensimmäisen maalinsa, kun avauserää oli pelattu lähes 17 minuuttia.

Senators tuli toisen erän alussa ylivoimalla tasoihin. Lehkonen kuitenkin laukoi Canadiensin jälleen johtoon komealla vedolla, kun erää oli pelattu yli 14 minuuttia. Lehkonen on tehnyt tällä kaudella nyt yhdeksän maalia. Kanadalaisjoukkueiden kohtaaminen päättyi lopulta Montrealin 2–1-voittoon.

Nashvillen Mikael Granlund syötti joukkueensa toisen maalin, kun Predators hävisi kotonaan Tampa Baylle 3–2. Nashvillen Juuse Saros torjui ottelussa 33 kiekkoa.

Mikko Rantanen jatkoi pisteputkeaan Vegas Golden Knightsiä vastaan. Hän sai syöttöpisteen Nathan Mackinnonin voittomaaliin.

Myös Erik Haula sai syöttöpisteen, kun Boston otti vierasvoiton San Josesta lukemin 3–1.

Suomen aikaa jo lauantai-iltana päättyneessä pelissä Florida Panthersin suomalaistähdet Aleksander Barkov ja Anton Lundell tekivät joukkueensa kaikki kolme maalia. Edmonton Oilersin suomalaisvahti Mikko Koskinen pysäytti 44 Floridan laukausta. Ottelun voitti Oilers luvuin 4–3. Oilersin puolustaja Markus Niemeläinen sai ottelusta yhden syöttöpisteen.