Antti Raanta loukkaantui – lue kierrosraportti

Ongelmiensa kanssa painiva New Jersey Devils hävisi Colorado Avalanchelle 2-5. Mikko Rantanen iski ottelussa kolme maalia. Rantanen teki Coloradon avausmaalin tarkalla yläkulmavedolla. Lisäksi hän teki 0-3 maalin ja 2-5 maalin tyhjiin. Rantanen oli pitkään loukkaantuneena. Hänen tämän hetken pistesaldonsa on 15+16. Rantasen aiempi kypärätemppu on melkein kolmen vuoden takaa. Yksi New Jerseyn tämän hetken luottokasvoihin kuuluva Sami Vatanen sai ottelussa yhden syöttöpisteen. Colorado on nyt läntisessä konferensissa toisena.

Buffalo Sabres voitti Florida Panthersin 3-2. Buffalon Henri Jokiharju teki ottelun avausmaalin. Maali oli Jokiharjun kauden neljäs. Buffalo johti ottelua jo 3-0 mutta vierailijat tulivat päätöserässä maalin päähän. Buffalo sai kuitenkin säilytettyä johtonsa. Aleksander Barkov eikä Rasmus Ristolainen onnistunut pisteiden teossa.

– Meidän pitäisi pelata noin koko peli. Siten, että olemme aggressiivisia kentän kaikilla alueilla koko ajan, menemme kaikkialla kiekkoihin rohkeasti ensin, Barkov sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Konferensia johtaa hallitseva Stanley Cup-mestari St. Louis Blues. Kolmantena on Vegas Golden Knights, joka kaatoi viime yönä Bluesin kotonaan 5-4.

Minnesota Wild voitti jatkoajan jälkeen Winnipeg Jetsin 3-2. Minnesotan Mikko Koivu ja Winnipegin Patrik Laine jäivät ilman tehopisteitä.

Montreal Canadiens hävisi jatkoajan jälkeen 2-3 Pittsburgh Penguinsille. Artturi Lehkonen oli huikealla pelipäällä ja hän teki joukkueensa molemmat maalit. Hän vei Montrealin kaksi kertaa johtoon mutta vieraat tulivat molemmilla kerroilla rinnalle. Lehkonen on nyt tehnyt kaudella yhdeksän maalia.

Mainioon vireeseen pääosin loukkaantuneen Joonas Korpisalon ansiosta kivunnut Columbus Blue Jackets menetti 12:n ottelun pisteputkensa. Joukkue hävisi kotonaan San Jose Sharksille 2-3.

Boston Bruins hävisi Edmonton Oilersille 1-4. Kyseessä oli vasta kauden toinen varsinaisen peliajan kotitappio Bruinsille. Samalla katkesi heidän yhdeksän ottelun pisteputki. Boston on itäisessä konferensissa toisena mutta sen käyrä on laskusuuntainen, sillä joukkue on voittanut vain neljä viimeisestä 15:stä ottelusta. Tuukka Rask ja Mikko Koskinen olivat molemmat huilivuorossa.

Los Angeles Kings hävisi kotonaan Nashville Predatorsille 1-4. Pekka Rinne torjui Nashvillen maalilla 23 kertaa. Mikael Granlund pelasi melkein 20 minuuttia mutta hän jäi vaille tehopisteitä.

Embed from Getty Images

Vancouver Canucks voitti New York Rangersin 2-1. Rangersin Kaapo Kakko sai +/- -tililleen yhden miinuksen mutta jäi ilman tehopisteitä.

Arizona Coyotes voitti Philadelphia Flyersin 6-2. Antti Raanta torjui Coyotesin maalilla kaksi erää pitäen nollat mutta joutui tämän jälkeen antamaan tilaa Adin Hillille. Coyotesin mukaan Raannalla on alaraajavamma. Vakavuudesta tai kestosta ei kerrottu mitään.

Toronto Maple Leafs voitti New York Islandersin 3-0. Kasperi Kapanen antoi syötön ottelun avausmaaliin. Islandersin Leo Komarov jäi vaille tehopisteitä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.