Alisa Pöllänen iski taas jatkoajalla, kun Classic löi trillerissä SSRA:n

Classic ja SSRA tarjosivat F-liigan naisten tasolohko A:ssa kelpo trillerin, joka päättyi lopulta Classicin 7–6-jatkoaikavoittoon.

Classic sai iloita jo ottelun aluksi, kun kokeneet Sanni Nieminen ja Kristiina Kauppila olivat pitkästä aikaa toipuneet kokoonpanoon. Nieminen rynni oitis myös maalitilastoon, kun hän vei ottelun puolivälissä kotijoukkueen jo 4–1-johtoon. Siinä kohdin teki SSRA:n maalissa aloittanut Laura Haapaniemi tilaa Flavia Rentschille, ja samalla alkoi Rankkojen Ankkojen nousu. Oululaiset kirivät ensin kahden maalin päähän ja kolmannen alussa nopeasti Liinu Koiviston ja Essi Ronkaisen osumilla tasoihin. Natalia Pitkäkangas vei Classicin vielä kerran edelle, mutta sitten osui Liinu Koivisto jo ottelun kolmannen ja neljännen maalinsa siirtäen neljä ja puoli minuuttia ennen loppua vieraat ensi kertaa johtoon. Se riitti tänään kuitenkin vain pisteeseen. Classicin maalivahti Elsi Kangasharjun juostua penkille laukoi Natalia Pitkäkangas puoli minuuttia ennen täyttä aikaa tasoituksen. Ajassa 62.16 karkasi  jatkoaikamaalien spesialisti Alisa Pöllänen Sanni Niemisen pallonriiston jälkeen puolittaiseen läpiajoon ja harhautti hallitusti lisäpisteen kotijoukkueelle. Classic on pelannut kaudella jo viisi jatkoaikaa voittaen niistä neljä. Kolmesti on yliaikaratkaisun iskenyt juuri Alisa Pöllänen.

Porvoossa kuritti kärkijoukkue PSS Kooveeta lopulta maalein 6-1. Kooveen Suvi Hämäläinen toisessa erässä kavensi toisessa erässä tilanteeksi 2-1, ja niissä lukemissa mentiin vielä yhdeksän minuuttia ennen ottelun loppua. Sitten PSS meni menojaan, kun maalinteossa onnistuivat vielä Kalpana Tarvainen, Henna Uljua, rangaistuslaukauksesta Alisa Kettunen ja uudelleen Uljua.

A-lohkon lauantain kolmannessa ottelussa SB-Pro nousi vieraissa kahden maalin tappioasemasta 6–3-voittoon TPS:stä. Milla Nordlund vei avauserän lopulla kotijoukkueen parhaimmillaan 3–1-johtoon, mutta jo toisessa Jenina Hämäläinen, Aino Tuokkola ja Karoliina Kujala nostivat nurmijärveläiset rinnalle ja ohi. Kolmeen maaliin ero kuitenkin repesi vasta aivan lopussa, kun Jaana Lirkki ja Aada Isometsä laittoivat vuorollaan pallon tyhjään verkkoon turkulaisten koettaessa ilman maalivahtia.

Naisten tasolohko B:ssä nähtiin lauantaina kaksi kotivoittoa, kun Pirkat kaatoi O2-Jyväskylän 7-6 ja ÅIF LoSBin 7-1.

O2 oli sitkeä vastus nousten kahden maalin tappioasemasta toisen erän lopulla johtoon ja vielä kolmannen puolivälissä tasalukemiin 6-6. Tänään se ei kuitenkaan riittänyt kuin sisupuukkoon, kun kotijoukkueen tuttu tehokaksikko iski neljä minuuttia ennen täyttä aikaa. Pinja Myllymäki syötti ja Henriikka Järvi laukoi Pirkkain voittomaalin. Pirkat selvitti vielä viimeiset kolme minuuttia alivoimaa Roosa Jokisen istuessa viiden minuutin jäähyä väkivaltaosuudesta. Henriikka Järvi laukoi tänään kotijoukkueelle hattutempun Pinja Myllymäen merkkauttaessa 1+2. Vielä tehokkaampi oli kuitenkin vieraiden Johanna Väliaho saldolla 3+1.

Sipoossa syntyi riittävä ero jo 17 minuutissa, kun Kaisa Kantokorpi, Jenni Rautanen ja Emma Hartwall laukoivat ÅIF:n kolmen maalin johtoon. Lohjalaisten Tilda Manninen kavensi toisen erän aluksi, mutta sen jälkeen osuikin enää kotijoukkue. Jenni Rautanen oli kahdella maalillaan ja yhdellä syöttöpisteellään ottelun pistehai.