Aleksandr Ovetshkin jatkoi viime yönä jälleen kiipeämistä kohti NHL:n kaikkien aikojen maaliennätystä

Änäri2 Jääkiekko NHL

Washington Capitals voitti kotonaan New York Rangersin 2–1. Kotijoukkueen ykkösnimi oli venäläistähti Aleksandr Ovetshkin, joka teki ottelun päätöserässä joukkueensa molemmat maalit.

Ovetshkin on tällä kaudella tehnyt yhteensä 14 maalia. 35-vuotias venäläistähti on tämän kauden maalipörssissä 13:lla sijalla.

Rangersin ainoan osuman viimeisteli niinikään venäläinen Artemi Panarin ottelun avauserässä.

Vancouver Canucks voitti Montrealin Canadiensin vieraskaukalossa 3–2. Ottelu ratkesi, kun Vancouverin J.T. Miller ohitti Montrealin maalivahdin Jake Allenin jatkoajalla.

Montrealin suomalaispelaajista Jesperi Kotkaniemi (-1) pelasi 17 minuuttia ja otti kahden minuutin rangaistuksen. Joel Armia (-1) puolestaan kellotti jääaikaa reilut 12 minuuttia. Artturi Lehkonen ei ollut Montrealin kokoonpanossa.

Calgary Flames haki vierasvoiton, kun se kaatoi Toronto Maple Leafsin maalein 4–3. Voitto oli Calgarylle neljäs sen jälkeen, kun joukkueen valmentajaksi ryhtyi Darryl Sutter. Sutter on luotsannut Calgaryä nyt viidessä ottelussa.

Torontolla on ollut viime aikoina vaikeaa. Ottelu oli joukkueelle kolmas peräkkäinen tappio ja viimeisestä seitsemästä ottelusta se on hävinnyt nyt kuusi.

Calgaryn suomalaispuolustaja Juuso Välimäki (+2) ahersi kaukalossa 12 minuuttia tehopisteittä. Välimäki kärsi myös kahden minuutin rangaistuksen.