Aleksander Barkovilla tehokas ilta viime yön NHL-kierroksella

Änäri3 jääkiekko NHL

Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Ristolainen onnistui maalinteossa jääkiekon NHL-kierroksella. Ristolainen ohjasi maalin edestä sisään Buffalon toisen maalin, kun Sabres koki vierasjäällä 5-2-tappion New York Islandersille.

Maalinteossa torstain NHL-kierroksella onnistui myös Dallas Starsin Miro Heiskanen. Suomalaispakki teki joukkueensa 1–3-kavennusosuman, kun Stars koki 2–3-kotitappion Columbus Blue Jacketsille.

Tehopisteille ottelussa pääsi myös Stars-puolustaja Esa Lindell, joka oli mukana Dallasin toisessa maalissa.

Columbukselle toisen perättäisen voiton torjui 22 kertaa kiekon eteen venynyt Joonas Korpisalo. Suomalaisvahti oli ottelun kolmostähti.

Suomalaisten tämän kauden pistepörssiä johtava Florida Panthersin Aleksander Barkov valittiin ottelun kakkostähdeksi, kun Panthers haki 4-5 -voiton Nashville Predatorsilta.

Barkov ei onnistunut maalinteossa, mutta alusti kolme Panthersin viidestä maalista. Hän oli syöttämässä joukkueensa ensimmäistä, neljättä ja viidettä maalia.

Koko ottelun Nashvillen maalilla torjunut Pekka Rinne kirjasi 33 torjuntaa.

Chicagon tulokasmaalivahti Kevin Lankinen torjui yhden pisteen joukkueellensa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Chicago johti kotiottelua kahden erän jälkeen 2–0, mutta hallitseva mestari nousi kolmannessa erässä rinnalle ja jatkoajalla voittoon. Ottelun voittomaalin ajassa 64.59 Lankisen selän taakse teki Victor Hedman.

Lankiselle kirjattiin ottelusta 31 torjuntaa.