Aleksander Barkov loukkaantui, Dallasin suomalaiset onnistui

NHL Barkov

Yön NHL-kierroksella Florida Panthersin ja New York Islandersin kohtaamisessa Panthers otti 6–1-voiton. Floridan suomalaiskapteeni Aleksander Barkov sai joukkueen ensimmäisestä maalista syöttöpisteen.

Barkov joutui toisessa erässä jättämään pelin kesken sen jälkeen kun hän oli kolauttanut polvensa Rangersin Scott Mayfieldin polveen. Barkovin nähtiin kävelevän ottelun jälkeen, ja hänen vammaansa on tarkoitus tutkia tarkemmin keskiviikkona.

Kaapo Kakko teki toisessa peräkkäisessä ottelussa maalin, kun hänen joukkueensa New York Rangers nujersi Montreal Canadiensin 3–2.

Kakko laukoi kauden toisen maalinsa Artemi Panarinin syötöstä ja vei Rangersin 1–0-johtoon avauserässä.

– Olen odottanut näitä maaleja. Menen maalille ja kaverit löytävät minut, eikä minun tarvitse kuin laukoa tyhjään maaliin. Joskus se on näin helppoa, Kakko sanoi.

Dallas Starsin suomalaiset keräsivät kasan pisteitä, kun vierailemassa ollut Detroit Red Wings kaatui maalein 5–2. Maalintekijänä oli Roope Hintz toisessa erässä Esa Lindellin avustamana, mistä myös Lindell nappasi tehopisteen.

Pisteittä eivät jääneet muutkaan suomalaisvahvistukset, jotka olivat saattelemassa joukkueen maalintekijöitä. Syöttöpisteet nappasivat myös Miro Heiskanen sekä Jani Hakanpää.