Aho teki jälleen maalin yön NHL-kierroksella, myös Komarov pisteille

Carolina Hurricanes koki kotiluolassaan tappion New York Rangersia vastaan. Sebastian Aho teki kauden 35. maalinsa 2–5 -tappioon päättyneessä ottelussa. Aho onnistui maalinteossa kolmannessa erässä, kun hän kavensi pelin ylivoimalla maalin edestä 2–4:een. Paluukiekon maaliin lapioinut 22-vuotias Aho onnistui maalinteossa kolmannessa perättäisessä ottelussa. Suomalaishyökkääjä on nyt kerännyt pisteitä huikeasti 11 perättäisessä ottelussa ja kirjauttanut tehot 11+6=17. Aho on tällä hetkellä NHL:n maalipörssissä neljäntenä.

New York Islanders voitti kotonaan Detroit Red Wingsin 4-1. Islandersin Leo Komarov onnistui tekemään kauden neljännen maalinsa. Hän teki ottelun viimeisen maalin tyhjiin. Ottelun hahmo oli kypärätempun tehnyt Jordan Eberle.

Chicago Blackhawksin ja Nashville Predatorsin ottelu venyi aina jatkoajalle saakka. Lopulta Chicago oli parempi maalein 2-1. Nashvillen maalilla oli Pekka Rinne, joka torjui 36 laukausta. Chicagon maalilla ollut Corey Crawford torjui vielä enemmän, 42 kertaa.

Edmonton Oilers hävisi kotonaan 3-5 Minnesota Wildille. Edmontonin maalilla Mikko Koskinen torjui 34 kertaa. Wildin Jared Spurgeon teki ensimmäisen maalinsa toisessa erässä, joka oli 3–3 -tasoitusmaali. Kolmannessa erässä maaleja syntyi vielä kaksi lisää, joten Spurgeon lähti kotimatkalle ensimmäisen NHL-hattutemppunsa tehneenä.