Scroll Top

Viikonloppuna Bandyliigassa luvassa tasaisia vääntöjä

image

Jääpallon Bandyliigassa on seitsemän ottelun viikonloppu. Viikonloppuna pelataan tukku mielenkiintoisia otteluja, joilla on iso merkitys runkosarjan sijoitukseen. Keskiviikon kärkikamppailussa Botnia murjoi Akilleen 12-2 ja näyttää menevän runkosarjan voittoon. Viikonloppuna Botnia kohtaa lauantaina HIFK:n, joka pyrkii kaikin keinoin katkaisemaan paikallispelien tappioputken.

Tuomas Määttä Kuva: Pekka Huovila
Tuomas Määttä
Kuva: Pekka Huovila

Akilles on tukevasti kiinni runkosarjan toisessa tilassa, mutta ehdottomasti tarvitsee lisäpisteitä sunnuntain OLS ottelusta. OLS:n tilanne on selvä ja joukkue voi alkaa kehittämään peliään kohti pudotuspelejä. Rennolla otteella liikkuva oululaisryhmä ei kuitenkaan ole helppo pala.

Kampparit on tällä hetkellä sarjassa kolmantena ja viikonlopun OLS ja JPS otteluilla on iso merkitys. Perjantaina Kampparit matkustaa Jyväskylään, missä yhden ottelun vähemmän pelannut ja viiden pisteen päässä oleva JPS voitolla voi kääntää tilanteen edukseen.

Jimi Heinonen Kuva: Pekka Huovila
Jimi Heinonen
Kuva: Pekka Huovila

 

JPS, HIFK, Veiterä ja Narukerä ovat ennen viikonloppua ovat 10 pisteessä ja edessä on keskinäisiä otteluja. Veiterällä on voitot kahdesta viimeisestä ottelusta ja viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa paras on olut JPS 2 voittoa, 2 tasapeli ja yksi tappi. Viikonlopun jälkeen sarjataulukko voi olla hyvinkin toisen näköinen keskikastin osalta. Viikonlopun ottelut käynnistyvät perjantain WP 35 – Veiterä ja JPS – Kampparit otteluilla.

Pistepörssissä kärjessä on Botnian kaksikko Tuomas Määttä – Jimi Heinonen.

image

Lähde: Bandyliiga

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.