Scroll Top

JÄÄKIEKKOENNAKKO LAPPEENRANTAAN

JÄÄKIEKKOENNAKKO LAPPEENRANTAAN

SaiPa ja Kärpät kohtaavat Kisapuistossa liigan kärkikamppailussa. Joukkueet ovat kuluvalla kaudella kohdanneet kahdesti ja molemmat joukkueet ovat voittaneet kertaalleen. SaiPa on joulutauon jälkeen ollut vakuuttavassa iskussa ja voittanut kaikki pelaamansa neljä otteluaan. Varsinkin joukkueen ykköskenttä David Mcintyren johdolla on ollut lähes pitelemätön viime otteluissa ja onkin tehnyt leijonan osan SaiPan maaleista.

Vierailija Kärpät heittää kovan haasteen kotijoukkue SaiPalle. Oululaisryhmä on ollut viime ajat kovassa lennossa ja on tällä hetkellä 11 ottelun pisteputkessa, jonka aikana joukkue on ottanut yhdeksän voittoa. Tiistaina Kärpät voitti kotonaan Rauman Lukon Esa Pirneksen jatkoaika osumalla lukemin 5-4. Raikaisukohdat. Erikoistilanne pelaaminen tulee olemaan mielenkiintoista seurata. Kärpillä on viime aikoina ollut liigan paras ylivoima kun taas SaiPalla on liigan paras alivoima. SaiPan ykköskenttä Rau-Mcintyre-Jokinen on ollut viime aikoina todella kovassa iskussa, joten Kärpillä riittää haastetta tuon pysäyttämiseksi. Mcintyre teki viime viikolla 3 otteluun tehot 2+5 ja liigan maalipörssin ykkönen Chad Rau 3+1. Kärppien kokenut osasto on viime pelit ollut väkevässä iskussa. Kaiken kokenut ja nähnyt Esa Pirnes on ollut viime otteluissa pelipäällä ja tehnyt kahdessa viime ottelussa mukavat tehot 2+2. Maalivahtipeli tulee myös olemaan isossa osassa.

Pystyykö Kärppien Sami Aittokallio haastamaan kokeneen ja viime aikoina jäätävästi pelanneen Jussi Markkasen illan ykkösveskarin tittelistä?

Erityistä

Jännä nähdä peluuttaako Kärppien Lauri Marjamäki illan ottelussa nuorten maailmanmestaruutta juhlineita Sebastian Ahoa ja Jesse Puljujärveä. Ainakin moni Kisapuistoon saapunut katsoja haluaisi tehokaksikon jäällä nähdä.

Veikkaus

Kovassa iskussa oleva SaiPa haastaa tosissaan Kärpät ja ottelu tuskin tulee olemaan mitään maalijuhlaa. Avausmaali tulee olemaan isossa roolissa ja kumpi ottaa sitä myöten kuskin paikan illan kamppailussa. Molemmat joukkueet ovat tiukan viisikkopuolustuksen joukkueita, joten ei olisi ihme, jos ottelussa mentäisiin jatkoille.

 

Aki Pennanen
@ak_850

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.