Scroll Top

NBA-VIHJE: Sacramento Kings vs Utah Jazz

Yöllä mennään jälleen NBA:ssa ja tällä kertaa kuuden ottelun voimin. Luvassa on varmasti mielenkiintoisia otteluita ja esimerkiksi Golden State Warriors yrittää jatkaa voittoputkeaan Indiana Pacersiä vastaan. Siihen emme kuitenkaan sotke käsiämme, vaan maltamme yön viimeiseen otteluun asti ja iskemme väsyneet silmämme otteluun, jossa isäntäjoukkue Sacramento Kings saa vieraakseen Utah Jazzin.

 

Sacramento on takonut pisteitä 104,8 pisteen keskiarvolla vastustajan koriin ja omissa on soinut 108,8 pisteen keskiarvolla. Utahia vastaan se ei ole kuitenkaan onnistunut rikkomaan 100 pisteen rajaa viimeisissä 3 kohtaamisessa.

Utah puolestaan on tehnyt pisteitä vain 97,3 keskiarvolla, kun taas vastustajat ovat onnistuneet tekemään pisteitä ainoastaan 95,9 keskiarvolla. Utahin vastustajat saavat pelin aikana lähes 10 heittoyritystä vähemmän, kuin muita vastustajia vastaan. Se on merkittävä ero ja jo pelkästään sen takia, vastustajat tekevät 10-15 pistettä vähemmän Utahia vastaan, kuin muissa otteluissa. Utahin 18 pelaamassaan ottelussa, ainoastaan 3 kertaa on menty yli 200 pisteen rajan, joten pisteet ovat olleet varsin niukassa. Sen lisäksi sitä vastaan tehdään keskiarvolla vähiten pelitilanne koreja koko liigassa.

 

Joukkueiden 4 edellisessä kohtaamisessa on jääty selkeästi alle vihjeen pisterajan.

 

 

KORIPALLO

 

Sacramento Kings – Utah Jazz
Kello 05:00

 

Pisteitä Yhteensä – Alle 207.5 @ 1.74 Unibet

 

 

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.