Happee lyömätön

Salibandyliigan mestari Happee Jyväskylästä varmisti tänään tämänkin kauden runkosarjan voiton. Happee repäisi tavoittamattoman etumatkan sarjakakkonen SPV:hen voittaessaan tänään Helsingissä SSV:n 7-2.

Vielä runsaat kahdeksan minuuttia ennen loppusummeria Happeen johto oli vain 3-2 kunnes Peter Kotilaisen täysosuma kasvatti eroa. Viimeisellä viitosella Juuso Heikkinen iski vielä hattutempun maaleista kahden synnyttyä tyhjään SSV-verkkoon. Heikkinen oli saldollaan 3+1 ottelun tehomies.

– Kyllä runkosarjan voitto merkitsee, pääsemme ensimmäisenä valitsemaan vastustajan pudotuspeleihin ja kai se tuo seuralle hieman rahaakin, Happeen Veli-Matti Hynynen mietti Yle Urheilun haastattelussa.
– Sitä ei ole Happeella koskaan liikaa.

Liigakolmonen Classic lopetti Joensuun Josban haaveet suorasta säilymisestä nitistämällä kotonaan pohjoiskarjalaiset 9-3. Classicin Markus Kulmala, Veli-Matti Luukko ja Niko Juhola sekä Josban Petri Väänänen laukoivat kaksi maalia kukin.

Lauantain kolmannessa ottelussa NST päästi kotonaan Kooveen 0-4-johtoon, mutta nitkutti sitten taululle 6-6-tasalukemat, jotka kestivät viiden minuutin jatkoajankin. NST:n Petteri Puustinen oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään ottelun ahnein.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat Tapanilan Erä – Josba, SPV – Nokian KrP ja OLS – Classic.