Scroll Top

Vedonlyöntivihje: Tanskan Superliga

Nyt on kyllä joku 100% väärässä, vedonlyöntivihje…. Joko se on Book tai Gee mutta kyseessä on Geemedian mielestä yksi päivän pahimmista ylikertoimista. Geellä on keskeneräinen kartta over/under -maista ja Tanska on yksi over-maista eli joukkueet tekevät keskimääräistä enemmän maaleja, vaikka superstara Teemu Pukki maassa pelaakin.

Päivän joukkueet kuuluvat alempaan keskikastiin ja se on molemmilla tiedoissa. Kööpenhaminan tasoisia joukkueita vastaan molemmat voi ainoastaan ihmetellä miten omissa soi mutta oman tasoisia joukkueita vastaan on kiva pelata kun on mahdollisuuksia saada tehtyä jopa maaleja. Esbjerg voi pelata jo kohtalaisen rennosti ilman pelkoa mitalista, europaikoista tai putoamisesta. Horbro on kuitannut jo itselleen lähes varmasti tippujan paikan.

Ottelusta tulee rento ja se näkyy suorituksissa. Viborg tulee otteluun kovaa ja kotiyleisö vastaa täysin rinnoin. Gee veikkaa, että over on ohitettu jo ennen puoliaikaa. Line liikkuu koko ajan suuremmaksi mutta jossain vaiheessa se kääntyy ja tulee alas vauhdilla. Olkaa liikkeellä oikeaan aikaan.

TANSKAN SUPERLIGA

Esbjerg – Viborg
Kello 20:00

Over 2.5 @ 2.26 ComeOn

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.