VAROITUS VEDONLYÖNTIYHTIÖSTÄ: Sulki ilman syytä pelitilin ja koko saldo jäi sisään!

Varoitus alert huomio

Eräs Geemedian lukija on ollut yhteydessä pitkin viikkoa Geehen ja kertonut, miten Maltan peliparatiisissa toimiva yhtiö on sulkenut hänen tilinsä väärinkäytössyihin vedoten. Yhtiö on kertonut syyksi sen, tosin saksan kielellä, että pelaaja on tallettanut usealta eri tililtä rahaa pelitililleen. Pelaajalle oli ehtinyt kertyä jo iso rolli eli pelikassa kunnes tili laitettiin äkkiarvaamatta kiinni. Talletukset ovat tapahtuneet aikapäivää sitten mutta pelitili meni kiinni maanantaina.

Yhtiö on osa Kambia eli vedonlyöjien piirissä sanottuna osa katastrofia, joten tapaus ei tullut Geelle yllätyksenä. Kahdeksan vuoden aikana Gee on auttanut satoja lukijoita pelitiliensä kanssa ja valitettavan suuri osa ongelmista koskee nimenomaan Kambin alla toimivia yhtiöitä. Näin tälläkin kertaa.

Yhtiö on Mr.Green! Pelaajalle ilmoitettiin sähköpostilla, että pelitili on laitettu kiinni sääntöpykäliin viitaten, jotka on ilmoitettu saksaksi, vaikka pelaaja on suomalainen ja pelitili on ollut aina suomenkielisillä asetuksilla.

Hetken kääntäjää avuksi käyttäen selvisi, että kysymyksessä on usean tilin käyttäminen tallettamiseen. Sen luulisi olevan jokaiselle betsaajalle selvää, että muiden tileiltä omalle pelitililleen tallettaminen on ehdottomasti kielletty! Näin ei tule missään tapauksessa toimia ja tällöin maailman kaikilla yhtiöillä on oikeus sulkea pelitili välittömästi. Tämä on syytä painaa mieleen tarkasti hankaluuksien välttämiseksi.

Mutta tässä tapauksessa kysymys ei ollut siitä. Pelaaja oli tallettanut yhteensä kolmelta eri suomalaiselta pankkitililtä pelitililleen ja kyseiset pankkitilit olivat hänen 100% varmuudella. Dokumenttien toimittamisestakaan ei ollut mitään hyötyä vaan asia oli Mr.Greenin puolelta tätä myöten selvä.

Mutta kyseisellä henkilöllä on vielä Korkeinta-Oikeutta pelottavampi taho apunaan ja se on Maltan pelikomissio (MGA) ja sen alajäsenet. MGA:n sana on laki Maltalla ja pelimarkkinoilla ja viikottain heidän uutisfeedistään voi lukea, miten eri yhtiöiltä on poistettu lisenssi juuri tällaisten väärinkäytösten johdosta. Pelaaja on toimittanut heille kaiken materiaalin ja lopputulos selviää ”Välimeren vauhdilla”.

Siihen asti Geemedia suosittelee jokaista pelaajaa miettimään pelaamistaan kyseisellä bookerilla ja ylipäänsä Kambilla. Geemedian sivuilla on lyhyt mutta vastuullinen lista yhtiöistä, joiden kanssa tällaisista taphtumista emme ole kuulleet. Lista elää jatkuvasti ja vasta kuukausi sitten sieltä poistui yksi nimi. Lisäksi Gee saa viikoittain yhteydenottoja eri yhtiöiltä mahdollisuudesta päästä listalle mutta tällä hetkellä lista on mikä se on, eikä siihen ole muutoksia näköpiirissä. Mutta kuten tämä tapaus osoittaa, mikä vain on mahdollista.

Let’s be careful out there!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.