Tyson Furyn ja Anthony Joshuan ottelu enää ajan kysymys, tarjoaa myös Heleniukselle uransa tilaisuuden

Ammattinyrkkeilyn odotetuin suurottelu on Tyson Furyn ja Anthony Joshuan kohtaaminen. ESPN:n tietojen mukaan raskaansarjan suurottelusta on yllättäen käynnistetty neuvottelut, vaikka molemmilla on sopimus toisista otteluista.

Embed from Getty Images

Furyn piti kohdata tänä vuonna Deontay Wilder ja Joshualle on jo sovittu ottelu Kubrat Pulevia vastaan. Oikotie Fury–Joshua -otteluun edellyttää, että Wilder ja Pulev maksetaan ulos sopimuksistaan.

Furyn ja Joshuan ottelua kaavaillaan järjestettäväksi Saudi-Arabiaan. Nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn vahvisti neuvottelut ESPN:lle.

– Tällä hetkellä keskustelemme vain siitä, missä ottelun voisi järjestää. Toisaalta emme edes tiedä, milloin tämän ottelun voi toteuttaa, Hearn kertoi.

Suuret ottelujärjestäjät arvioivat hiljattain, ettei merkittäviä otteluita nähdä ennen kuin tilanne sallii suurten yleisötilaisuuksien järjestämisen. Saudi-Arabiassa, Qatarissa ja Arabiemiraateissa on kuitenkin kiinnostuttu Fury–Joshua-ottelusta niin, että tarjous korvaisi pääsylipputulojen menetyksen.

– Olisimme hulluja, jos emme harkitsisi näitä tarjouksia, promoottori Bob Arum kommentoi tilannetta.

Lähi-idästä tulevat tarjoukset ovat sekoittamassa sovitut ottelukaavailut, mutta niissä on selkeä logiikka. Furyn ja Joshuan ottelu on arvokkain mahdollinen ottelu.

Embed from Getty Images

– Ottelen vaikka Timbuktussa, jos rahasumma on oikea. Minulla on matkalaukku ja olen valmis matkaan, Fury sanoi.

Suomalainen Robert Helenius voisi pyrkiä yllätyskäänteen ansiosta otteluun Wilderia tai Pulevia vastaan. Samalla nähtäisiin missä kunnossa suomalainen todellisuudessa on.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.