Turun Interiltä ei puuttunut Euro-kentällä sisua mutta jatkopaikka jäi saavuttamatta

Gamblers Eurooppa-liiga

Inter taisteli Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osassa loistavasti tanskalaisia vastaan ja hoiti matsin 2-0 kotiin Turussa. Bröndby voitti viikko sitten ensimmäisen ottelun 4–1 ja meni jatkoon yhteismaalein 4–3.

Inter pelasi todella loistavaa jalkapalloa koko ottelun, mutta etenkin ensimmäisellä puoliajalla se näytti, mistä Suomalainen sisu on tehty ja tanskalaiset olivat hätää kärsimässä. Ensimmäinen puoliaika meni kuitenkin tuloksessa 0-0.

Toisella puoliajalla Interin avausmaalin teki Niko Markkula. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin slovalialainen Filip Valencic vei isännät jo 2-0 johtoon.

Valitettavasti ottelun päätösvihellys tuli liian ajoissa ja Interin Euro-pelit ovat ohi.