Scroll Top

Tänään luvassa huippujännittävä Valioliigan päätöskierros

Valioliigassa on luvassa tänään sunnuntaina huippujännittävä päätöskierros ja uusi kausi käynnistyy erikseen mainittuna ajankohtana. Valioliigan mestari ja toinen sija on selvillä mutta jäljellä olevista paikoista Mestareiden liigaan käydään tiukkaa kilpailua. Jäljellä on kaksi paikkaa mutta ottajia edelleen kolme.

Kolmannesta sijasta taistelee Manchester United, Chelsea sekä Leicester. ManU ja Chelsea on samoissa pisteissä ja Leicester tulee yhden pisteen perässä.

Embed from Getty Images

Chelsea kohtaa kotonaan Wolverhamptonin. Jos Chelsea voittaa, on se varmuudella neljän parhaan joukossa. Wolves ei tule antautumaan Chelsealle todellakaan helposti, sillä myös heillä on panosta Eurooppa-liigan suhteen.

Jos Leicester voittaa ManU:n, he ovat varmasti neljän joukossa. ManU:lle riittää ottelusta tasapelikin Mestareiden liiga -paikan varmistamiseen.

Embed from Getty Images

Putoamisviivan ympärillä on myös tiukkaa. Norwich sinetöi kohtalonsa jo ajat sitten mutta Bournemouth on toiseksi viimeisenä 31:lla pisteellään. Jos Bournemouth voittaa Evertonin vieraissa ja kolme pistettä edellä olevat Watford sekä Aston Villa häviävät, Bournemouth säilyy Valioliigassa. Jompikumpi, Watford tai Aston Villa putoaa, se on täysin varmaa. tällä hetkellä maalierolla viivan yläpuolella oleva Aston Villa kohtaa West Hamin vieraissa ja Watford Arsenalin.

Viimeisen kierroksen kaikki ottelut pelataan alkaen kello 18.00.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.