Superlupaus Elias “Jamppi” Olkkonen debytoi voittoisasti ENCEn kokoonpanossa

ENCEn Counter-Strike-joukkue aloitti urakkansa Elisa Invitational -turnauksessa torstaina. Suomalaistiimi pelasi ensimmäistä kertaa Elias “Jamppi” Olkkosen kanssa, joka liittyi organisaatioon reilu viikko sitten.

Olkkonen pelasi avausottelut ENCE-paidassa. Kuva: Stephanie Lindgren/DreamHack 

Suomalaiset kukistivat ensimmäisessä koitoksessaan GODSENTin numeroin 16-10. Olkkonen ei peruutellut debyytissään, vaan hän onnistui voittamaan muun muassa tärkeän 1vs2-tilanteen ottelun toisella puoliskolla. 18-vuotias lupaus kaatoi ottelussa vastustajan 16 kertaa ja onnistui tekemään vahinkoa 71,2 per kierros.

Toisessa alkulohkon ottelussa kartaksi valikoitui GODSENT-ottelun tavoin Dust2, jossa ENCE lähti haastamaan Dignitaksen kokenutta rosteria. Tahmean alun jälkeen suomalaiset nappasivat ohjat omiin käsiinsä ja lopputuloksena oli 16-11 karttavoitto. ENCEn kärkitappajana kunnostautui Jani “Aerial” Jussila, mutta Olkkonen sinetöi ottelun komeasti kahteen tappoon B-pommipaikalla.

Ennen torstaita ENCE oli kolmen ottelun tappiokierteessä, mutta tulokset Olkkosen kanssa olivat heti voittoisia. Joukkue on kokenut edelliset tappionsa käynnissä olevissa Road to Rio -nettikarsinnoissa, jossa Olkkosen tilalla pelaa hänen VAC-pelikieltonsa vuoksi Sami “xseveN” Laasanen.

ENCEllä on vielä torstaina edessään ottelu norjalaista Apeksia vastaan klo 20:30. ENCE on varmistanut jo paikkansa jatkopeleistä, mutta voitolla suomalaiset sinetöisivät myös lohkovoiton.

Elisa Invitational -turnauksessa ei ole jaossa rahapalkintoa, mutta kaksi parasta joukkuetta lunastavat paikkansa toukokuussa käynnistyvään BLAST Spring Showdown -turnaukseen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.