Salibandyliigassa kaksi ottelua

Tänään Tampereen Raholassa Salibandyliigassa kohtaa kaksi heikosti alkukautensa aloittanutta joukkuetta. Kotijoukkue Nokian KrP porskuttaa sarjataulukon viimeisenä voittaen kaudella ainoastaan yhden pelin. Pieni toivonpilkahdus joukkueelle on se, että vierailija TPS on voittanut Turun ulkopuolella ainoastaan kerran tällä kaudella.

KrP:n on pakko keksiä jotain, se on surullinen fakta… Kausi on vasta alussa ja tällä menetelmällä playoff-viiva on ikuisuuksien päässä jo parin viikon päästä.

Tänään Raholassa nähtäneen todella tiukka ja vähämaalinen kamppailu. Joukkueiden maalikeskiarvo on hiukan alle neljä ja oma pää tilkitään, sillä maalijuhlia ei osaa tehdä kumpikaan.

SALIBANDYLIIGA

Nokian KrP – TPS
Kello 18:30

KrP @ 2.08
Under 10.5 @ 1.91

Kierroksen toisessa ottelussa kaudella ainoastaan yhden tappion ottanut Tapanilan Erä matkustaa NST Lappeenrannan vieraaksi. NST majailee sarjataulukon alakastissa mutta on tunnettu kovuudestaan kotonaan. Joukkueella on plakkarissaan vasta kaksi voittoa ja 12h päästä tilanne tuskin on erilainen.

NST pelaa fyysistä salibandya ja elää vastahyökkäyksillä.

Erän ykköskentän tappava hyökkäystrio Lauri Kapanen, Tommi Aro ja Perttu Puska saivat kaikki maajoukkuekutsun ja on vuoren varmaa, että kolmikko soitattaa tänään Lappeenrannassa NST:n verkkoa.

Erällä on kolmen pelin viikko mutta ensimmäisessä pelissä energiatasapaino on kohdillaan.

Odotetaan fyysistä ja maalirikasta peliä, josta pisteet matkaavat Helsinkiin.

NST Lappeenranta – Tapanilan Erä

Over 12.5 @ 1.81
Erä -1.5 @ 1.80

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.