Saku Koivu liittyy TPS:n johtoryhmään

Turun Palloseura vahvistaa urheiluosaamistaan ja vie jääkiekkoseuran toimintansa uudelle tasolle.

Seuran urheilutoiminnan suunnittelusta ja seurannasta vastaa 1.5 alkaen HC TPS:n ja TPS Juniorijääkiekko ry:n yhteinen urheilun johtoryhmä. Ryhmään kuuluvat toukokuussa seuran urheilujohtajana aloittava Rauli Urama, Saku Koivu ja Erkka Westerlund, joka toimii myös johtoryhmän puheenjohtajana.

Johtoryhmän tehtävänä on suunnitella ja kehittää TPS:n osaamista ja olosuhteita pitkäjänteisesti, operatiivisen toiminnan tukena. Tavoitteena on luoda seuralle tunnistettava valmennuskulttuuri ja urheiluidentiteetti.

Johtoryhmä työskentelee läheisessä yhteistyössä HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen, pelaajakoordinaattori Tomi Kallion ja valmennuspäällikkö Mika Suoraniemen kanssa.

Urama on puolestaan TPS:n urheilujohtajana johtoryhmän linkki seuran operatiiviseen toimintaan. Urama siirtyy Turkuun Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajan tehtävästä, ja tuo yhtälöön kokonaisvaltaisen ja kansainvälisen osaamisensa.

Koivu tuo johtoryhmään oman kokemuksensa sekä vaatimustason pelaajan kehityspolulle kohti ammattilaisuutta ja Westerlund puolestaan valmentajien osaamisen kasvattamiseen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.