Rasmus Ristolaisen valmentaja otti kantaa suomalaisen aikaisempaan katkeraan tilitykseen

Buffalo Sabresin päävalmentaja Ralph Krueger otti kantaa Rasmus Ristolaisen hiljattaiseen haastatteluun.

Koko NHL-uransa Buffaloa edustanut Ristolainen avautui aiemmin tällä viikolla joukkueensa haastavasta tilanteesta. Ristolainen ilmaisi suoraan olevansa turhautunut siitä, ettei Buffalo ole päässyt vielä kertaakaan pudotuspeleihin hänen NHL-uransa aikana.

Embed from Getty Images

Krueger ei suuttunut suomalaispuolustajansa sanoista, päinvastoin.

– Haluan valmentaa Ristolaista ensi kaudella, nauttisin siitä. Se on varmaan ainoa asia, mitä minun tarvitsee sanoa teille. Rakastamme sitä, että Rasmus on välillä piikikäs. Odotamme hänen olevan joukkueessamme tärkeä palanen ja ydinpelaaja ensi vuonnakin, Krueger toteaa.

Seitsemän NHL-kauden aikana Ristolainen on pelannut 493 ottelua. Vuosittain suurta vastuuta Buffalon takalinjoilla kantanut Ristolainen on ilmaissut haluavansa pelata joukkueessa, jossa on voittamisen kulttuuria.

Embed from Getty Images

Krueger arvostaa Ristolaisen rehellisyyttä. Vaikka Ristolainen onkin halunnut ajoittain jatkaa uraansa muualla, ei hänen kova työmoraalinsa ole horjunut.

– Rakastamme, ettei hän säästele mitään. Hän kertoo aina totuuden. Nautin todella hänen kanssaan työskentelemisestä. Kun aloitin hänen valmentamisensa, hän halusi tulla kaupatuksi. Nyt hän on omaksunut polkumme ja antoi kaikkensa. Sen vuoksi hän on tärkeä palanen siinä, mitä teemme täällä, Krueger sanoo.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.