NHL:n pelien jatkosuunnitelma hyväksyttiin, tässä ovat otteluparit

NHL sai vietyä läpi suunnitelman, jonka avulla pelataan keskeytynyt kausi poikkeusjärjestelyin. Toki se edellyttää edelleen sitä, että maailmantilanteessa ei tule takapakkia. Tässä on aikaa yli kuukausi suunnitelmien alkuun ja sen ajan kuluessa suunnitelmat ehtii muuttua miljoona kertaa.

Komissaari Gary Bettmanin tiistai-iltainen päätös tietää samalla sitä, että pelaajat palaavat työpaikoilleen heinäkuun alussa alkaviin harjoitusleireihin mennessä. Itse 24 joukkueen pudotuspelit polkaistaan käyntiin alustavasti heinäkuun puolivälissä.

Pelaajat testataan sairastumisen varalta pudotuspelien ajan joka päivä, minkä lisäksi nämä joutuvat elämään eristyksissä muusta maailmasta tiukkojen raamien puitteissa. Kuulostaa ankealta mutta on syytä muistaa, että pelaajat saavat vaivannäöstään kohtalaisen korvauksen.

Molempien konferenssien neljä parasta joukkuetta selviävät suoraan toiselle kierrokselle sijoille 5-12 sijoittuneiden pelatessa oman, typistetyn paras viidestä -sarjansa jatkoonpääsystä.

Jääkiekkofanien kannalta kesästä muodostuu täysin normaalista poikkeava. Kesästä piti tulla suurten kisojen kesä mikä peruuntui. Nyt kesä täyttyy jääkiekosta jos olosuhteet sen sallivat.

Embed from Getty Images

Joka tapauksessa NHL on jälleen takaisin, ehkä.

1. kierroksen pudotuspeliparit

Itäinen konferenssi

Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens
Carolina Hurricanes – New York Rangers
New York Islanders – Florida Panthers
Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets

Läntinen konferenssi

Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks
Nashville Predators – Arizona Coyotes
Vancouver Canucks – Minnesota Wild
Calgary Flames – Winnipeg Jets

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.