Mikko Rantanen hyvässä vireessä yön NHL-kierroksella

NHL Kiekko

Mikko Rantanen nousi ratkaisijaksi, kun Colorado Avalanche kukisti Los Angeles Kingsin jääkiekon NHL:ssä niukasti maalein 2–0.

Rantanen teki joukkueelleen tärkeän ja ottelun kulun ratkaisseen 1–0-osuman pelin puolivälissä. Rantanen laukoi ranteella siniviivan tuntumasta ja maskiin jäänyt Kings-vahti Calvin Petersen oli voimaton.

Embed from Getty Images

Rantanen olisi voinut viimeistellä myös illan toisen maalinsa ottelun loppuhetkillä, mutta hän päätti antaa kunnian Nathan MacKinnonille, joka sai viimeistellä loppulukemat 2–0 tyhjään maaliin.

Tehot 1+1 viimeistelleen Rantasen koko kauden saldo on tähän mennessä 13+14=27. Viimeiseen 10 otteluun hänen saldonsa on 6+8=14.

Edmonton Oilers nöyryytti kotonaan Ottawa Senatorsia lukemin 6-2. Connor McDavid avasi kotijoukkueen maalihanat kun ottelu oli ehtinyt vanhentua kymmenen sekuntia. Syöttöpisteen maaliin sai Leon Draisatl. NHL:n kenties kovin tutkapari oli jälleen myrkkyä vieraille.

McDavid saalisti pisteet 1+2 ja saksalainen Draisatl 1+1. Edmontonin Jesse Puljujärvi oli iloisella pelipäällä, vaikkei pisteitä tällä kertaa syntynytkään. Sen sijaan tehotilastossa Puljujärvi merkkautti itselleen komeat +2.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.